BAND T-SHIRTS:::::,,,,

da jeg var yngre elskede jeg band t-shirts. jeg kunne ikke få nok af at flashe min musiksmag. men de seneste par år har jeg stort set ikke gået med mine t-shirts. måske prøvede jeg at tage lidt afstand fra gymnasie-cloé. men efter jeg er faldet over de her billeder hvor der bliver flashet stone roses og smiths t-shirts blev jeg inspireret til at hive nogle af mine gamle t-shirts frem igen. jeg har både en smiths og en med stone roses, som stadig er ret cool. hvis jeg får råd engang tror jeg måske jeg vil finde en flot morrissey trøje på et tidspunkt.

hvad synes i om band t-shirts?

10 kommentarer:

Signe sagde ...

Jeg ELSKER dem, har selv en kæmpe stak :)

Julie sagde ...

jeg elsker dem på drenge. hvis det ikke er de der H&M ramones t-shirts. til piger synes jeg egentlig det kommer an på så meget.

Lykke sagde ...

jeg har det lidt på samme måde, da jeg boede i mine metal/punk-band tees fra folkeskolen til for få år siden - men er begyndt at syntes de flotte igen - de gir en rart og afslappet look :)

Roxanne sagde ...

Jeg har også utallige band t-shirts. De fleste er dem er købt i et rus fra en god koncert.. 'FED Kashmir koncert! Jeg køber sgu den t-shirt til 200 bobs'. Nogle af dem er jeg glad for, andre er dem burde jeg ha' tænkt to gange over inden jeg investerede i dem.

c. sagde ...

signe: nice, jeg plejede også at have en del. nu er der ikke så mange tilbage.

julie: urgh, jeg hader de der h&m-band-tshirts! de er altså forfærdelige.

lykke: metal og punk band tshirts er generelt også ret cool. jeg lytter bare ikke til den slags, så jeg synes det ville være lidt for poser-agtigt at gå med dem.

roxanne: jeg har også købt en masse band tshirts i min tid som jeg aldrig har gået med.

Anonym sagde ...

<3 <3. Jeg så for nogle måneder siden en virkelig nice Pulp tee på ebay. - den blev solgt for 57 pund. Jeg elsker pulp, men ikke så meget!

THE BANDITS sagde ...

Elser dem... Elsker at surfe eBay tyndt for dem :)

/Mette

c. sagde ...

ida: for nolg eår siden jagtede jeg den perfekte pulp tee, men jeg fandt den aldrig rigtig også gik jeg lidt væk fra det igen. jeg tror ikke jeg elsker noget band nok til 57pund. hæhæ.

the bandits: ja, det er måske noget jeg skal bruge lidt tid på når jeg får sommerferie.

julia. sagde ...

jag älskar dem! fast de måste vara för bra band och vara snygga;)

c. sagde ...

julia: ja, det synes jeg også!