DANSK?

nu springer jeg så ud i det danske. lad os se hvor det bærer hen. anyway... jeg har siddet inde på mit værelse hele dagen og er påbyndt the brainwash så jeg kan nå at lære hele filmhistorien udenad til eksamen. jeg er kommet sløvt fra start, men det ser umiddelbart ud til at jeg er ved at kunne en hel del om filmens fødsel nu. ARGH! jeg ville ønske det snart begyndte at regne en hel masse for det er altså ren totur at sidde idenfor i det gode vejr!

lige nu håber jeg på, at det med at lære ting udenad bliver lettere i løbet af ugen og så glæder jeg mig til distortion på fredag.
åh, lad mig snart få ferie!!!!

ps. i've added a google-translator to my blog.
that way you can still read my blog in english if you want to.
pics from: here

6 kommentarer:

signe sagde ...

i det mindste er det da lidt spændende det som du skal læse.

jeg brugte hele dagen i går på at forstå en vokaltrapez(rimelig kedeligt!).......

i hvert fald: held og lykke.

c. sagde ...

ja, på det punkt er jeg nu heldig. jeg har bare aldrig prøvet at lære noget udenad før. jeg er ret spændt på om jeg overhovedet kan huske noget når jeg vågner i morgen.

tak & held og lykke til dig også!

Julie sagde ...

hvorfor er det, at det skal kunnes udenad?

jeg er helt med på, at det sucks at skulle sidde indenfor, når solen skinner. men jeg må give signe ret i at du er heldig at skulle læse noget spændende (i forhold til naturgeografi..)

c. sagde ...

fordi vi ikke må have hjælpemidler med ind til forberedelsen. så det hele skal sidde på rygradden. lidt scary, men nu må vi se hvordan det går. håber jeg trækker et godt emne.

Julie sagde ...

hold da op, det lyder også lidt tough. men ja, jeg krydser fingre for dig.

c. sagde ...

mange tak!!