PARIS DAG3:::

vi tilbragte det meste af dagen i belleville, som er et vildt rart område. der er bl.a. en slags china-town og en arabisk-del i belleville og vi startede dagen ud med at hænge ud i de sjove kina-butikker. vi spiste frokost på en hyggelig kinesisk restaurant hvor rasmus fik frølår med nudler og jeg fik blæksprutte med nudler. yummy!

senere gik vi mod det man nok kan kalde for det arabiske område hvor der også var vildt mange sjove butikker. især butikker med en masse tacky bling. da vi kom væk fra belleville fandt vi en biograf, der viste udenlandske film med undertekster og vi tog ind og så woody allens nye film whatever works. som ikke ligefrem var den bedste allen film jeg har set, men den var ok.
vi spiste aftensmad tæt på vores hostel på et rigtig hyggeligt brasserie hvor vi sad på fortorvet og fik god fransk mad med god rosé.

3 kommentarer:

nanna sagde ...

fine billeder og fin blog!
jeg skal til paris på fredag. har du nogle gode tips, du kan give videre?

c. sagde ...

jeg ville i hvert fald anbefale hele marais-kvarteret. der er en del gode genbrugsbutikker og to american apparels og der er vildt hyggeligt.

så burde du også smutte forbi cinemateket hvis du kan lide film.
og père lachaise kirkegården sammen med montparnasse kirkegården er også gode at gå rundt i.

til sidst er der et loppemarked, der ligger tæt ved porte de clignancourt metro-stoppet. når man først kommer forbi de lidt tacky boder er der vildt mange gode antikboder fyldt med gamle chanel-tasker og den slags.

håber du kan bruge det og at du får en god tur!

c. sagde ...

åh, jeg har helt glemt en god ting!
pop in er det bedste sted at gå ud hvis du spørger mig. de spiller vildt god musik og der er mange søde mennesker. og det er tæt på en metro. http://www.popin.fr/Pop%20In/Pop%20In.html - der står på deres hjemmeside at de åbner igen i slutningen af august, så du er heldig!