KONGENS KLÆR, WEEKEND & TWIN PEAKS.

i tirsdags mødtes jeg med ida for at drikke lidt kaffe og kigge lidt rundt i byen. vi kom forbi kongens klær hvor fandt jeg en fin skjorte. jeg er ret glad for kraven især!
kongens klær er en af mine yndlings 2ndhand butikker i københavn. priserne er helt i orden, betjeningen er rigtig god og jeg fandt faktisk også mine briller der i sin tid. godt sted!

senere i dag tager jeg toget nord på for at tilbringe weekenden hos min mor+lillebror. jeg har lovet min bror at jeg ville se twin peaks med ham i aften/nat. måske er 4. gang lykkens gang med hensyn til at få mig på team twin peaks. hvem ved.

god weekend!

6 kommentarer:

sara sagde ...

Glæd dig til Twin Peaks! Det er helt fantastisk og når man først når et par afsnit ind, kan man ikke slippe serien igen :) :)

c. sagde ...

ah, men jeg har skam set twin peaks et par gange efterhånden. jeg synes bare stadig det er lidt for hypet. så hver gang jeg ser det håber jeg på at jeg ændrer mening. men jeg synes skam det er helt fint.

Karoline sagde ...

Mm, elsker også Kongens Klær' de har sådan et godt udvalg, har bare været udheldig at den har været lukket de sidste par gange jeg har villet derind, ved du hvor man kan se deres lukketider henne?

c. sagde ...

nej, jeg ved det desværre ikke. jeg prøvede lige at google det, men jeg kunne ikke finde noget som helst om åbningstider. næste gang jeg kommer forbi holder jeg lige øje med det.

Freja sagde ...

Jeg kan se du har en næse-ring! Hvor lang tid har du den ude af gangen? Undskyld det underlige spørgsmål, men overvejer selv at få en, så ville lige researche lidt :)

c. sagde ...

freja:
jeg har haft faktisk ikke haft den ude i mange år. lige i starten da jeg fik den røg den ud ved en fejltagelse et par gange og der groede hullet hurtigt sammen, så jeg tror ikke man skal have den ude for lang tid af gangen. for det er altså død irriterende at skulle have hullet lavet igen.