VINTERFRAKKE:::vinterfrakker. det er virkelig noget svært noget hvis du spørger mig. jeg har altid vildt svært ved at finde en frakke, der lige er mig og som ud over det også er varm nok og som jeg måske vil gå med året efter.
jeg fandt en sådan frakke for 3år siden. den var ikke noget specielt, men den sad perfekt og den var varm nok. det resulterede så i at jeg har slidt den helt ned og i år er den altså færdig. jeg kan ikke redde den.
så jagten på den nye frakke blev sat ind, og overraskende nok fandt jeg hurtigt den perfekte frakke. hos apc. menmenmen. den er jo alt for dyr til mig. jeg har nu brugt virkelig lang tid på at finde noget, der mindede lidt om denne frakke. det har dog ikke lykkeds. & i mellemtiden har jeg heldigvis fået lidt fødselsdagspenge ind på min konto.
i dag har jeg bestilt den perfekte, dog lidt for dyre, vinterfrakke. jeg glæder mig til at modtage den!

god søndag.

5 kommentarer:

Signe sagde ...

den er flot, klassisk og kan holde dig godt varm. pengene er alligevel tjent ind, hvis du ikke köber en frakke de näste to är

god söndag tilbage til dig

Anonym sagde ...

Hvor har du fundet den cool jakke henne?:)
Har kigget på deres side, men kan ikke finde den:(

c. sagde ...

signe: ja, præcis! jeg tænkte meget over det da jeg fandt den. jeg synes nemlig at jeg ofte har været ude for at de mindre dyre vinterjakker jeg har købt er gået hurtigt i stykker på den ene eller anden måde. så jeg tror også denne jakke kan betale sig i længden.

anonym: jeg har bestilt den inde fra tres bien shop. http://www.tresbienshop.net/en/grp/apc.php

melissa sagde ...

super fed frakke! prøvede den også i butikken, men valgte en anden model. hvis jeg havde pengene ville jeg ha købt begge:)

c. sagde ...

ja, den er virkelig dejlig. din ser også flot ud! ærgeligt at apc ikke er så su-venlig. hæh.