L I V E F R A F I L M SETTET::::

vi filmer en kort produktion i denne uge i forbindelse med studiet. det er virkelig sjovt, men V I L D T hårdt! i dag blev vi heldigvis færdige med at filme i slutningen af eftermiddagen, men ellers har det været laaaange dage. jeg glæder mig til at se det færdige resultat!

4 kommentarer:

Julie sagde ...

hvad er det for en slags film?

Anne sagde ...

Sjovt at tænke på. at præcis den monitor sikkert har stået hjemme i min stue også. Fun times!

cloé. sagde ...

julie: det er en kort lille film som lidt er amelie møder psycho. men nok ikke helt så god som nogle af filmene. hæh.

anne: hah, ja det er det faktisk. men det er godt nok en hård uge! jeg tænkte på hvad du egentlig tog som tilvalg da du læste?

Anne sagde ...

Ja, det er super hårdt og intenst! Ikke mindst redigeringen bagefter, har du en god gruppe? Min første filmgruppe var elendig, men så kom jeg i gruppe med nogle vildt fine piger. :)

Jeg havde fire fag på Kunsthistorie som tilvalg, skal ikke kunne sige, om de stadig findes. Men jeg læste Modernitetens Billeder (kan IKKE anbefales!!), Modens Historie, Teori og Æstetik (kan absolut heller ikke anbefales, underviseren er en sur, gammel bøsse der bare viser film om Dior og som stiller vildt høje krav til opgaven), Rumanalyse (okay spændende, faktisk) og Kunstkritik (VILDT godt fag, Ann Lumbye Sørensen er fantastisk!). Visuel Kultur skulle være helt fantastisk også.

Hvad overvejer du?