K Æ R E J U L E M A N D ::::

11 kommentarer:

Signe sagde ...

gode önsker. jeg önsker mig ogsä miss dior cherie, men tror ikke jeg fär den.
gläder mig til vi ses igen i efter-julen

Lykke sagde ...

Ih ha, jakken er meeeget flot - hvor er den fra?

Madeleine sagde ...

i looove LOLA!

shortblackntight.blogspot.com

Fritze sagde ...

redken extreme er noget lort, seriøst.

Sofie sagde ...

jeg har ikke prøvet redken extreme men den der body full. det er altså noget opblæst halløj. det har slet ikke en bedre effekt end hvad jeg har brugt førhen.

cloé. sagde ...

signe; nej, jeg tror heller ikke jeg får den. jeg har heldigvis stadig noget tilbage. men jeg vil gerne snart have en ny så jeg ikke løber tør.

madeleine: ja, den dufter dødgodt!

fritze: nå, okay. det er da meget rart lig at høre. jeg går ikke rigtig sørlig meget op i den slags med hårprodukter, men det lød bare så godt at den kunne hjælpe på spidserne og sådan, så man slipper for at klippe det. tak for tippet!

sofie: ah, okay. det er sikkert alle de der blog-piger, som har fået dem sendt gratis og så skal reklamere for det. ærgeligt.

cloé. sagde ...

lykke: den er fra topshop, men den er lige blevet udsolgt fra deres side igen, desværre.

MOMO sagde ...

Ville jeg virke som en latterlig, psykopatisk idiot, hvis jeg sagde jeg var en smule forelsket i dig?.... ville det nok. men HOLD DA OP, en fantastisk blog. wow.

cloé. sagde ...

MOMO: ih, mange tak! det er jeg glad for, at du synes! :) den slags comments varmer virkelig mit lille vinterhjerte. tak!

signegram sagde ...

Nu har du måske fået den, ikke, men trois coleurs-filmene kan i hvert fald fås til en 20'er pr stk i Tiger! Og er desuden meget anbefalelsesværdige. Også La Double Vie de Veronique, en af mine absolut yndlingsfilm (og helt fantastisk smuk!).

signegram sagde ...

aha aha, det er måske den film der er i midten? det kunne jeg ikke lige se :) godt ønske!