f o r s i n k e d e j u l e g a v e r #2:


jeg har fået en sidste sen julegave. parfumen flora fra gucci. den lugter så godt og forårs-agtig! jeg bliver i dødgodt humør når jeg tager den på.

chris cunnighams reklame er så fantastisk smuk. jeg har set den en del gange efterhånden. elsker remixet af donna summer sangen.

5 kommentarer:

Anne sagde ...

Den fik jeg også! Den dufter rigtig godt. :)

cloé. sagde ...

ja, det gør den altså virkelig!

birdful sagde ...

Hej.
Jeg har lige læst hele din blog igennem og jeg kan ikke gøre andet, end at synes at både du og din blog er så fin. :) Dig skal jeg da følge.

Anne sagde ...

Så kunne jeg endelig finde overskud til at finde den suppe opskrift frem, pyh! Har arbejdet 3 uger plus weekender i træk, så er ved at være godt brugt... :(

Nå, men du skal bruge følgende ingredienser (til en person):

600ml bouillon (jeg plejer at bruge kyllingebouillon)
2 spsk soyasauce
3 fed hvidløg
15 g frisk ingefær
1 kanelstang
2 stjerneanis
2 laurbærblade
4 forårsløg
1 kyllingebryst (kan også laves med tofu)
65 g fine ægnudler
30 g bønnespirer
1 rød chili
1 håndfuld basilikum
1 håndfuld koriander

Hak hvidløg og ingefær fint. Hæld bouillonen i en gryde og tilsæt soyasauce, hvidløg, ingefær, kanel, stjerneanis, laurbærblade og 2 groft snittede forårsløg. Kog i 20 minutter.

Steg i mellemtiden kyllingebrystet, snit de resterende forårsløg og hak krydderurter og chili fint. Når suppen har kogt færdig, sies fyldet fra, og suppen hældes tilbage i gryden. Tilsæt nu nudlerne og kog i 3 minutter. Tilsæt herefter bønnespirer, forårsløg, chili og krydderurter og anret i en skål med det skiveskårne kyllingebryst placeret ovenpå "fyldet".

Den er super lækker på en iskold vinterdag, skal jeg hilse og sige. Enjoy!

cloé. sagde ...

birdful: ih, tak! jeg er glad for, at du kan lide det jeg laver. :)

anne: uh, taktaktak!! den glæder jeg mig til at lave!!!