un jour comme un autre.


cph pix er jo lige gået i gang, men desværre får jeg ikke rigtig tid til at se mange film, da jeg filmer eksamens-film i disse to uger. lidt irriterende, men jeg har dog fået skubbet to film ind i mit skema. den ene så jeg i onsdags - gainsbourg (vie héroïque) -
og den anden skal jeg se i morgen. den har også noget med gainsbourg at gøre - og det er jo aldrig en dårlig ting.

den film jeg skal se i morgen er musicalen anna med anna karina, serge gainsbourg, jean-claude brialy og marianne faithfull. jeg glæder mig vildt meget til at se den! jeg købte soundtracket for nogle år siden, og har prøvet at finde dvden når jeg har været i schweiz eller frankrig, men uden held. nu kommer jeg i stedet til at opleve den på det store lærred - yay!

6 kommentarer:

Anne sagde ...

Uhhh, hvordan var Vie Heroïque? Den vil jeg såååå gerne se!

Kristian Hindø sagde ...

Hej søde Cloé.
Hvis du har tid, og lyst, så tænkte jeg om du ville gå en snakke-sidde-på-en-bænk-i-solen-tur m. mig? Jeg er i København til på søndag.

Kram,
Kristian

cloé. sagde ...

anne: jeg var faktisk ret splittet lige da jeg havde set den. jeg syntes lidt den var i øst og vest og jeg var lidt overrasket over at den ikke var sådan en klassisk biopic. men den er vokset på mig bagefter. jeg synes den er et kig værd, men den kunne godt have været lidt bedre hvis du spørger mig.

kristian: hej kristian!
du fanger mig altid i nogle travle øjeblikke når du er i kbh. jeg skal filme hele weekenden og i aften skal jeg jo også i biografen, så jeg har ikke rigtig tid. håber du får en god tur ellers! :)

Kristian Hindø sagde ...

hej igen cloé.
øv bøv, men jeg er herovre igen d. 7. 8. og 9. maj?

knus

ps. evt mail mig: k.hindoe@hotmail.com :)

Signe sagde ...

Den film vil jeg ogsä gerne se, men har fundet ud af den först udkommer i Tyskland i august, hvor jeg er i Israel og bagefter Italien. Mä köbe Dvden i stedet for sä:)
Forresten skulle du tage og gä ind og se An Education, när den kommer til Danmark. Der er ret mange Anna Karina-vibes over hovedrolleindehaveren.

cloé. sagde ...

signe: den er virkeligvirkelig god! du skal helt sikkert se den! om ikke andet, så blot for den fantastiske musik!