sommerlæsning:

jeg får sommerferie i slutningen af næste uge, så i dag besluttede jeg mig for at finde mig nogle gode bøger til sommeren. det er altid om sommeren, at jeg får læst ekstra meget (som ikke har noget at gøre med studiet i hvert fald).

jeg blev introduceret til douglas kennedy for nogle mdr. siden, og er netop blevet færdig med leaving the world, som jeg havde meget svært ved at lægge fra mig. derfor var hans navn det første jeg kiggede efter da jeg kom ind i boghandleren. ud over det fik jeg også købt mig en bog af paul auster, som jeg aldrig bliver træt af, og en af siri hustved. jeg har ikke læst noget af hustved før, men har hørt meget godt om hende.

jeg glæder mig til at sluge alle bøgerne, og mon ikke der også vil snige sig en enkelt agatha christie ind hist og her?

nu vil jeg altså snart have sommerferie så jeg kan chille, læse og ikke have konstant dårlig samvittighed når jeg ikke læser til eksamen.

god lørdag!

6 kommentarer:

signegram sagde ...

What I loved er skidegod, glæd dig til den! Og fuck den dårlige samvittighed, det er det værste... (jeg har næsten ikke læst noget endnu, åh gud)

cloé. sagde ...

uh, det lyder godt! glæder mig til at læse den.

ja, jeg gider heller ikke dårlig samvittighed mere, men du skal jo først op om et stykke tid, så du skal vist slet ikke have dårlig samvittighed endnu.

Emma sagde ...

What I Loved er en af mine yndlingsbøger, det er virkelig et godt valg!

cloé. sagde ...

emma: det lader til, at jeg har købt den rette bog. nu mangler jeg bare noget ferie :)

Linda sagde ...

Ja, jeg vil også have ferie, så jeg kan få en lettere mavefornemmelse og læse. For jeg har også en bunke bøger, der venter. De to øverste i din bunke skal jeg også have læst denne sommer.

cloé. sagde ...

jeg ville helt sikkert også anbefale dig douglas kennedy's leaving the world - og så selvom bogens coverart signalerer noget helt andet end hvad bogen rent faktisk er. jeg hader misvisende coverart!