london dag6 & 7:::

vi startede søndagen ud med at tage i london aquarium og bruge et par timer under vandet. jeg elsker den slags! og jeg blev bestemt ikke skuffet. derefter tog vi til soho og spiste frokost på et rigtig hyggeligt japansk sted hvor der var en kogeplade i bordet, så man fik maden lavet direkte på bordet. rigtig lækkert! derefter brugte vi resten af dagen på at gå rundt i soho og området omkring.

sidste dag i london havde vi et par timer tilovers før vi skulle hjem, så vi købte mad i whole foods og spiste det i en park i nærheden.

alt i alt var det virkelig en dejlig ferie!

5 kommentarer:

simone on the internet sagde ...

Lækkert!

Jeg elsker også selv at besøge aquariumer, der er noget virkelig magisk over dem.

signegram sagde ...

Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste der tager voldmange billeder af mad når jeg rejser :) Der er åbenbart bare meget glæde og stemning forbundet med måltiderne... og det løse!

signegram sagde ...

OG, selvfølgelig, fine fine billeder, som altid (især dem af maden, siger min mave). Ser ud til at have været skønt!

DEAD FLEURETTE sagde ...

OMG! Det er første gang jeg har sett ordentlig god maki som ikke bare består av masse masse tang og ris og bittelitt ris, i London!

cloé. sagde ...

simone: ja, det er virkelig en helt anden verden man kommer ind i.

signe: jeg tager kun billeder af andet end mad for ikke at virke som en kæmpe freak. mad på ferier er det bedste at tage billeder af! du må også tage en masse gode mad-billeder mens du er væk!

dead fleurette: det smagte også virkelig virkelig godt!