r u sirius?!

for 5 år siden havde jeg nok allerede set den nye hp-film 2 gange. og med de gode anmeldelser den får havde jeg måske oven i købet allerede set den 3 gange. jeg talte ned til hver film med en veninde, hørte podcasts, kiggede på billeder, lukkede mig inde på værelset med bøgerne og fangirlede i det hele taget ekstremt meget.
nu, 5 år senere, er jeg ikke helt så fanatisk. men jeg elsker stadig harry potter og jeg savner faktisk engang i mellem at fangirle ekstremt meget over bøgerne og filmene. i aften har jeg endelig fundet tid til at komme ind og se den nye film, og jeg glæder mig ret meget!! og jeg skal nok represente godt for mit hus.

what up, slytherin!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det gamle billede af dig er så fedt. Du ligner utrolig meget en karakter, som burde være skrevet ind i bøgerne!

li ma sagde ...

Årh, nice one C.
Fangirling for ol' times sake, over en kop kaffe i kantinen sometime?

cloé. sagde ...

anonym: ih, tak! det varmer et gammelt hp-hjerte! :)

linea: jeg er så klar! jeg kunne ikke sove da jeg kom hjem fra biografen igår fordi jeg bare ville snakke hp. haha! så jeg er klar på snak på kua :)

signegram sagde ...

Jeg liker også dit look dengang!! Skal til Harry Potter marathon hjemme hos en pige fra Tyskland i denne uge inden vi skal ind og se den nye... Harry Potter, pandekager og slik i lange baner - så forlanger jeg ikke mere af livet!

cloé. sagde ...

signe: hæhæ, tak! :) uh, det lyder nice. kunne godt trænge til et harry potter marathon, men jeg skal til at kæmpe med fakta-opgaven :(