the king's speech.

i går havde jeg fornøjelsen af at se the king's speech, og den får mine varmeste anbefalinger med på vejen! colin firth er fantastisk og fortjener en milliard priser(host oscar host), helena bonham carter ligner for en gangs skyld ikke en heks og geoffrey rush varmer ens hjerte i hver scene. den er virkelig fint color gradet og har nogle ret interessante indstillinger(i hvert fald i forhold til hvad man normalt forventer af den slags film). denne film fortjener altså flere oscars end the social network - basta! kan i forresten genkende lizzie?


billeder fra her.

5 kommentarer:

anna sagde ...

omg.tror lidt at jeg lignede colin firth på det første billede da jeg så dit indlæg på bloglovin(:O)
Glæder mig mega meget til at se den film:D
Bliver den vist i København? Her i jylland kommer den først i marts. Eller har du nogle connections?xD Lucky you anyways:D

btw, har lige haft stolthed og fordom-maraton, så det er bare endnu et plus and lizzie også er med:)

linda; sagde ...

fælles begejstring x 100.

cloé. sagde ...

anna: jeg har desværre ingen connections, men jeg var hurtig da grand satte billetter til salg. glæder dig til at se den! åh, jeg kunne virkelig godt trænge til en omgang stolthed og fordom <3

linda: yay! og så vandt den lige en masse priser!

Eva sagde ...

det var så godt at king's speech vandt i de 'tungeste' kategorier, den er virkelig genial! og fantastisk at colin firth fik sin oscar i år, var meget utilfreds med at han ikke fik den for 'a single man' sidste år, men i år havde jeff bridges jo ikke en chance! hvad synes du om oscars i år ellers?

cloé. sagde ...

eva: ja, det var godt han fik lidt glimmer på sig i år! jeg ved ikke rigtig. jeg synes normalt oscar-showt er kedeligt. og det var det også i år. jeg synes måske den ekstra hårde kritik i år fra de amerikanske anmeldere virker lidt hård, for jeg synes aldrig rigtig showet er noget at juble over. selv da jon stewart var vært havde jeg svært ved at holde mig vågen. så, ja det jeg så af showet var hverken godt eller skidt. bare oscar som det plejer. :) okay, det var lidt rodet, men ja.