god/dårlig.


gode ting for tiden: jeg er blevet nogenlunde rask, solen skinner & det er lidt varmt, min nye moleskine filmbog, anna-soundtracket og downton abbey!!
irriterende ting for tiden: at min bachelor kommer til at stresse mig ud helt frem til sommerferien, vejret snyder hele tiden, brideshead revisited filmen og at jeg stadig mangler kæmpe store mængder selvdisciplin!

5 kommentarer:

Signe sagde ...

ja, jeg hader ogsaa den der film vildt meget!!! kom til italien: her snyder vejret ikke mere. foraar 4real :)

Anna sagde ...

Ah.. Lytter også til Anna soundtrack, hvis det er samme Anna film vi snakker om;D Men har kun kunnet finde ét nummer "Rien rien j'disais ça comme ça". Ved du hvor man kan finde resten?

cloé. sagde ...

signe: den var seriøst fornærmende dårlig! men jeg vil nu give serien en chance alligevel. ja, jeg kunne godt forestille mig at italien ikke snyder som her i kbh :)

anna: det er det skam :) jeg købte cden for nogle år siden, så jeg ved ikke hvor man kan finde flere sange. men der har da været en del på youtube så vidt jeg husker. måske grooveshark?

11.54 sagde ...

åh for den jeg er også vild med downtown abbey! Og bachelor og manglende selvdiciplin stresser også mig! Godt månederne kan tælles på en hånd før det er slut :)

cloé. sagde ...

11.54: den er så gooood! jeg elsker alt ved den! jeg skal virkelig holde mig tilbage så jeg ikke kommer til at se det hele på nettet i forvejen. for jeg ved jeg vil fortryde det på søndag :)