en lille anbefaling: tinker tailor soldier spy

hvis du har lidt tid tilovers kan jeg varmt anbefale at bruge den tid i biografens mørke hvor du lader tinker tailor snige sig ind under huden på dig sammen med alt røgen fra cigaretterne, der bliver røget i filmen.

2 kommentarer:

Sarah Blicher sagde ...

Hej Cloé!
Jeg holder ufattelig meget af din blog og specielt dine film anbefalinger! de har ført mig til en masse gode oplevelser og hyggelige stunder! Men jeg tænkte på, om du ville lave en "top 10" over dine favorit film?? Jeg kunne forestille mig, at det er sindsygt svært, men din smag inden for filmverdenen er fantastisk og min nysgerrighed og crave for nye film vokser mere og mere med tiden! Venligst, Sarah.

cloé. sagde ...

hej sarah! tak for de søde ord. jeg er verdens dårligste til at lave top10 lister for jeg hader at vælge fra. men jeg har engang lavet et indlæg om film jeg altid kan se som måske kan inspirere dig lidt: http://celluloidc.blogspot.com/2010/08/film-jeg-altid-kan-se.html ellers kan du måske kigge lidt på min criticker: http://www.criticker.com/profile/celluloidc men jeg har altså ikke opdateret den i et år, så den er ikke helt up to date.

ellers kan du kigge lidt i mit film-tag på bloggen: http://celluloidc.blogspot.com/search/label/movie før i tiden postede jeg mere om de film jeg så, men jeg har tænkt mig at starte ordenligt på det igen. håber du kan bruge noget af det her i hvert fald :)